top of page

SERTAI MOTIVASI CEMERLANG SPM: AYUH BANGKIT!

Untuk adik-adik yang bakal menduduki SPM 2021, sudahkah anda bersedia untuk menduduki peperiksaan besar ini? SPM dah tak lama lagi, pasti perasaan anda semua bercampur baurkan? Team MindAppz tahu tahun 2021 ini macam-macam dugaan kita lalui. Pandemik dan bencana alam contohnya. Kami pasti ada segilintir calon SPM di luar sana yang terkesan mental dan fizikal ๐Ÿ˜”Khas buat semua pelajar tingkatan 5 seluruh Malaysia, MindAppz menganjurkan satu Motivasi Cemerlang SPM: Ayuh Bangkit ๐Ÿ’ช๐Ÿป Tujuan motivasi ini diadadakan adalah untuk membantu meningkatkan semangat dan keyakinan para pelajar tingkatan 5 dalam menduduki peperiksaan SPM 2021. Butiran program adalah seperti berikut:

๐Ÿ“… Tarikh: 29 Disember 2021

โฐ Masa: 8 malam

๐Ÿ’ป Platform: Zoom Room


Kami bawakan 3 penceramah hebat untuk anda semua. Team MindAppz percaya bahawa para pelajar yang bakal menduduki peperiksaan SPM akan mendapat manfaat yang sepenuhnya untuk mencapai keputusan yang cemerlang. Kami bersemangat untuk membantu para pelajar membangkitkan semangat dan menanamkan iltizam yang tinggi dalam diri para pelajar untuk memperoleh kejayaan ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸŽ“


Jangan lepaskan peluang keemasan ini dan daftar SEKARANG kerana ianya PERCUMA! Ajak kawan-kawan sekali untuk ikuti motivasi ini. Sebarkan berita baik ini. Jom kita santai- santai, TAPI SAMPAI ๐Ÿ’ช๐ŸปSekiranya memerlukan penerangan yang lebih lanjut mengenai program ini, sila hubungi pihak kami di talian 03-79549196 (pejabat), 011-21087605 (Wawa) atau e-mel kepada support@mindappz.com โœจIkuti kami di Facebook, Instagram dan Tiktok untuk updates terbaru mengenai motivasi ini!


Facebook MindAppz:@MindAppzOfficial

Facebook E-Tuition:@ETuitionOfficial

Instagram MindAppz:@mindappzmy

Instagram E-Tuition:@etuition_official

Tiktok MindAppz:@mindappz.tiktok

Recent Posts

See All
bottom of page