top of page

#SeribuKebaikanBersamaEtuition: JOM BELAJAR SAMBIL BERAMAL!Salam Ramadan dan selamat berpuasa kepada semua umat Islam di Malaysia! ๐Ÿ•Œ๐ŸŒ™


Bulan Ramadan adalah bulan yang mulia untuk memanjangkan aktiviti bersedekah kita semua. Sempena bulan puasa ini, MindAppz melancarkan satu kempen Peduli Ramadan: #SeribuKebaikanBersamaEtuition bagi menghulurkan bantuan kepada anak-anak yatim.


E-Tuition merupakan platform pembelajaran online yang menyediakan pelbagai features antaranya nota padat dan ringkas, beribu bank soalan latih tubi, kelas secara live dan banyak lagi bagi memenuhi setiap keperluan pelajar. E-Tuition juga berfungsi sebagai alat bantuan belajar bagi memastikan pelajar teruja, seronok dan dapat menguasai subjek dengan mudah.


Jom belajar sambil beramal! Sekecil-kecil sumbangan daripada anda, membawa seribu makna buat mereka yang memerlukan. Setiap 10% pembelian pakej E-Tuition Premium & Ultimate anda akan disumbangkan kepada anak-anak yatim untuk membantu mereka menyambut Ramadan dengan lebih bermakna. Sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi Team MindAppz di talian 0102643919.


Kempen #SeribuKebaikanBersamaEtuition ini bermula pada 1 April sehingga 15 Mei 2022. Jadi, manfaatkan peluang ini dan tingkatkan amalan baik di bulan yang berkat ini.


Pembelian boleh dilakukan disini atau layari sahaja www.mindappz.com


Facebook MindAppz: @MindAppzOfficial

Facebook E-Tuition: @ETuitionOfficial

Instagram MindAppz: @mindappzmy

Instagram E-Tuition: @etuition_official

Tiktok MindAppz: @mindappz.tiktok

Recent Posts

See All
bottom of page