top of page

PELANCARAN PROGRAM PECUTAN AKHIR SPM E-TUITION 2021 BERSAMA PPD TUARAN


Majlis Pelancaran Program Pecutan Akhir SPM E-Tuition 2021 bersama PPD Tuaran telah berlangsung pada 28 Disember 2021, 8.30 pagi dengan jayanya. Majlis yang dianjurkan oleh WISDOM Foundation dengan kerjasama MindAppz ini telah diadakan secara atas talian dan disertai oleh PPD Tuaran, wakil Wisdom Foundation, wakil dan CEO MindAppz, Encik K.Thinesh Kumar, guru-guru dan para pelajar.


WISDOM Foundation dengan kolaborasi bersama MindAppz telah menaja Pecutan Akhir SPM 2021 kepada 1792 pelajar di 11 sekolah di daerah Tuaran iaitu SMK Pekan Telipok, SMK St. James, SMK St. John, SMK Badin, SMK Tuan Fuad, SMK Sg. Damit, SMK Teghilan, SMK Taman Ria, SMK Sri Nangka, SM Advent dan SMK Tamparuli.


Pecutan Akhir SPM 2021 membekalkan E-book termasuk nota lengkap dan nota revisi, E-latihan, Quizzer dan Intensive Master Class (IMC) merangkumi subjek bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Matematik, Sejarah, Matematik Tambahan, Fizik dan Kimia. Calon SPM boleh mengulangkaji mata pelajaran tingkatan 4 dan tingkatan 5 menggunakan nota dan latihan yang lengkap dan padat dengan Pecutan Akhir SPM 2021 💪🏻🚀✨Semoga semua pelajar-pelajar yang terpilih dapat memanfaatkan Pecutan Akhir SPM 2021 untuk persediaan peperiksaan besar ini. Terima kasih daripada pihak MindAppz kepada semua pihak yang terlibat.


Dapatkan Pecutan Akhir SPM 2021 di www.mindappz.com

Recent Posts

See All
bottom of page