top of page

E-TUITION BACK TO SCHOOL 2022Selamat Kembali ke Sekolah untuk Sesi 2022!


Hi semua! Seronok tak nak masuk ke darjah dan tingkatan baru tahun 2022 ini?


Team E-Tuition nak bagitahu yang kami sedang mengadakan promosi BACK TO SCHOOL 2022! Jom mulakan sesi persekolahan 2022 bersama E-Tuition dengan belajar menggunakan pelbagai features hebat! Dengan E-Tuition, anda tak perlu risau lagi kerana kami akan bantu pelajar belajar dengan cara yang menarik dan menyeronokkan!


Kami tahu ramai ibu bapa di luar sana yang masih mencari kelas tuisyen untuk anak-anak. Namun, melihat kepada situasi sekarang dengan kes Covid-19 yang semakin meningkat, agak susah untuk mengikuti kelas tuisyen fizikal. Jangan risau, jangan khuatir, MindAppz bawakan penyelesaian untuk anda 😉


Segalanya ada dalam E-Tuition! E-Tuition kami adalah all-in-one dan semua pelajar dapat belajar secara Live Class bersama guru-guru hebat, nota padat dan lengkap, latih tubi interaktif serta video dan audio lesson pada bila-bila masa, dimana sahaja.


Bukan itu sahaja, pelajar juga boleh belajar sambil bermain dengan Quizzer. Apa pula Quizzer ni? Untuk tahu lebih lanjut mengenai Quizzer, boleh baca di sini: OMG E-Tuition Lancarkan Quizzer Versi Baharu! Pelajar juga boleh menang pelbagai hadiah menarik setiap bulan tau!


Kami juga berikan kelas Bahasa Melayu secara percuma kepada pelajar UPSR, PT3 dan SPM. Selain itu, sambil-sambil belajar, E-Tuition ada Coach khas, iaitu Coach Zin Fling sebagai instruktur untuk kelas zumba. Dalam sibuk mengulangkaji, jom jadi sihat dan bersenam bersama E-Tuition! Seronokkkan? 🤩


Tunggu apa lagi jangan lepaskan peluang ini kerana tempat adalah terhad! Daftar segera dan kepada pelajar yang sudah mempunyai akaun E-Tuition Trial, inilah masanya untuk anda upgrade akaun E-Tuition anda untuk mendapatkan unlimited content! 🥳Ikuti MindAppz dan E-Tuition sekarang di media sosial untuk dapatkan info-info terbaru daripada kami!


Facebook MindAppz: @MindAppzOfficial

Facebook E-Tuition: @ETuitionOfficial

Instagram MindAppz: @mindappzmy

Instagram E-Tuition: @etuition_official

Tiktok MindAppz: @mindappz.tiktok


Pembelajaran terbaik pasti pencapaian terbaik! 📚

Recent Posts

See All
bottom of page