top of page

CHILL WITH QISTINA - PLAY KAHOOT AND WIN CASH!Anda semua kenal tak dengan selebriti cilik yang berbakat ini? Semua mesti kenal kan dengan Nur Qistina Raisah. Nak tahu tak? Qistina kini merupakan Duta E-Tuition! ๐Ÿ˜ Tahniah Qistina! ๐Ÿฅณ Kami di MindAppz sangat teruja untuk memperkenalkan Duta baru E-Tuition dan berbesar hati menerima Qistina sebagai sebahagian daripada keluarga E-Tuition!


Seperti yang kami janjikan, E-Tuition akan kongsikan pelbagai aktiviti dan program menarik bersama Qistina yang pastinya akan mengujakan anda semua. Apa yang kami sediakan pada bulan November ni? ๐Ÿ˜†


Haa, khas untuk adik-adik yang berumur 7 sehingga 12 tahun, rebut peluang ini dengan menyertai E-Tuition Pop Quiz, Chill with Qistina. Serlahkan kepintaran dan kepantasan anda dalam menjawab pop quiz dan mungkin andalah pemenang yang bakal membawa pulang wang tunai berjumlah sehingga RM150 ๐Ÿ’ฐ Sambil duduk-duduk di rumah, buka Zoom dan join kami sebab kami akan sediakan sijil penyertaan digital! Bila lagi nak ada berpeluang beramah mesra dan borak santai dengan Qistina kan? ๐Ÿ˜‰


Berikut adalah butiran program:


Tarikh: 22 November 2021

Masa: 8.30 malam

Tempat: Zoom


Pendaftaran dibuka sehingga 18 November ini. Jadi, jangan berlengah lagi, klik sahaja butang "Saya berminat!" untuk mendaftar! ๐Ÿ‘‡๐ŸปKolaborasi E-Tuition bersama Qistina bertujuan untuk membantu lebih ramai lagi pelajar Malaysia untuk mendapatkan keputusan cemerlang dalam pelajaran serta mencetuskan semangat dan inspirasi kepada para pelajar untuk mengulangkaji dengan lebih seronok dan mudah dengan E-Tuition ๐Ÿ’ช๐Ÿป. Jangan lupa ikuti media sosial MindAppz dan E-Tuition untuk sentiasa mendapatkan update terkini daripada kami.


Facebook MindAppz: @MindAppzOfficial

Facebook E-Tuition: @ETuitionOfficial

Instagram MindAppz: @mindappzmy

Instagram E-Tuition: @etuition_official

Tiktok MindAppz: @mindappz.tiktok


Pssst.. Anda masih lagi belum mendaftar E-Tuition? ๐Ÿ˜ฑ Tidak perlu berfikir panjang dan daftar sekarang di www.mindappz.com untuk mendapatkan akses kepada pelbagai features menarik yang boleh didapati di E-Tuition bagi memudahkan lagi proses pembelajaran!

Recent Posts

See All
bottom of page